Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt

Garage Peusens, onafhankeleijke verdeler van Skoda in Hasselt en tevens verkozen geweest tot beste Skoda dealer in Belgie.

Ondertussen is garage Peusens reeds geruime tijd de NR 1. in Limburg dat betreft de verkoop en naverkoop van Skoda en reeds meer dan 30 jaar uw vertrouwenszaak in omstreken, steeds tot uw dienst.

Beste klanten,

Een nieuw jaar, een nieuw begin. Zo ook voor uw vertrouwde garage.
Vanaf 2020 zal Garage Peusens onafhankelijk worden. Onbeperkt, doch onveranderd.
U stelt zich mogelijk de vraag, wat verandert er dan voor mij? Wel, hierop kunnen we kort antwoorden: eigenlijk niets!
Onze techniekers zijn reeds jarenlang vertrouwd met het merk, en zetten deze kennis dagelijks met trots om in de praktijk.
Intussen staan onze ervaren medewerkers in de (na)verkoop steeds paraat voor al uw vragen & opmerkingen.
U en uw wagen genieten dus nog steeds de beste zorg, bij de best verkozen dealer van Belgie en dit zowel vandaag als morgen.
We hopen u dan ook dit jaar opnieuw van dienst te kunen zijn en danken u voor uw vertrouwen doorheen de jaren.

SKODA-PEUSENS-HASSELT-SIMPLY-CLEVER

Verkozen geweest tot de beste Skoda dealer in België

Jawel, meer dan 30 jaar Skoda Garage Peusens. De inzet en de liefde voor voor het merk leidde tot respect van de invoerder voor Garage Peusens.

Voor België werd de service op de W.K. rally's aan ons toevertrouwd. Tijdens de Boucles de Spa, waar Skoda 2de werd op 4 seconden, na de ganse wedstrijd in de sneeuw aan de leiding te hebben gereden, mocht een Skoda niet winnen, we weten het nog altijd niet. Deze technische service door de Garage Peusens bleef in Tsjechië niet zonder gevolg, ons team deed de service in verschillende landen, zelfs in Corsica voor Jean-Pierre Lartique die later nog verschillende keren de Dakar won.

Inmiddels resulteerden al deze inspanningen dat de garage Peusens verschillende keren de grootste dealer van België werd. De Skoda van toen een echte Oostblokker, is totaal onvergelijkbaar met de prachtige wagens van heden, toch is de invoerder net zoals wij blijven geloven in een grote toekomst voor Skoda. Nu, is de inzet en de technische know-how nog steeds de reden dat we mee aan de top draaien in België. Meer dan 30 jaar, weinigen deden het ons na, en we zullen er nog 25 jaar bij doen, de liefde en het respect voor het merk en zij die ermee rijden dragen wij hoog in het vaandel!

Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt
Onderhoud bij Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt
Skoda Garage Peusens Hasselt


Contacteer ons Overnamevoorstel Onderhoud